• Predškoláci v škole.

          • My sme prváci 1.B a jedného dňa bola u nás veľmi príjemná návšteva. Prekvapili nás predškoláci zo škôlky Vrakuňáčik, ktorí sa prišli pozrieť, ako to vyzerá v prvej triede. Boli veľmi zvedaví, všetko ich zaujímalo, ale veru aj všeličo už vedeli. Napríklad poznali skoro všetky písmenká, vedeli sa podpídať a počítali do nekonečna..... J . Vyskúšali si sadnúť do prváckych  lavíc , ako naozajstní práci. Žiaci si pripravili pre predškolákov rozstrihané vety, ktoré mali deti poskladať. Z úloh, ktoré zvládli, sa tešili. Dúfame, že niektorých stretneme o rok na našej škole už ako prvákov.

          • Jar vítame športom.

          • V utorok 19. 3. sa uskutočnil už v poradí 21. ročník futbalového turnaja pre I.stupeň základných škôl pod názvom McDonalds Cup. Ako inak, aj tento rok sme boli hostiteľmi práve my. Naše družstvo síce odohralo iba jediný zápas, keď prehralo so ZŠ Podzáhradnou, nakoľko sa zvyšné dve školy nezúčastnili turnaja. Týmto sa turnaj takpovediac skrátil a nebol až takým zaujímavým pre deti. No i napriek tomu si deti zašportovali a spravili niečo prospešné pre svoje zdravie.

            O deň neskôr v stredu 20. 3. sa konal ďalší z turnajov minihádzanej pod hlavičkou ŠKP Bratislava. Turnaj bol určený pre 5. a 6. ročník ZŠ. Naši žiaci sa nezľakli silnej konkurencie a dokázali obsadiť krásne 5. miesto v 12 člennej skupine, za čo im patrí veľká gratulácia.

            Mgr. Gabriel Uňatinský.

          • Hviezdoslavov Kubín

          • Dňa 07.03.2019 sme organizovali školské kolo 65. ročníka súťaže v umeleckom prednese poézie a prózy, Hviezdoslavov Kubín.  Zúčastnení žiaci predniesli krásne umelecké výkony. Nebolo jednoduché predniesť svoje umenie v prostredí veľkej konkurencie. Žiakom, ktorí sa umiestnili, srdečne gratulujeme. Žiaci umiestnení na 1. miestach nás budú reprezentovať v ďalšom postupovom kole súťaže. Prajeme veľa síl do ďalšieho konkurenčného boja.

          • Milí rodičia a priatelia školy, pomôžte nám skvalitniť výchovno-vzdelávací proces na škole darovaním 2% z dane!

          • Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj naše Rodičovské združenie. Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2%!

            Finančné prostriedky budú použité na:

            • skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole
            • skvalitnenie vybavenia školy

            Veľká vďaka.