• LETNÝ ŠKOLSKÝ KLUB

          • Náš letný klub je na konci.Našu letnú činnosť sme odštartovali návštevou vrakunského lesíka . Urobili sme si športové dni na školskom dvore. V triede sa tvorilo a maľovalo o sto šesť .Malí prváci si vyrobili kornútok so zmrzlinou a staršie deti maľovali slnečnice , vlčie maky .Popri tom sme relaxovali, hrali sa a tešili sa z toho že sa už nemusíme v škole učiť .Ďalší týždeň odštartoval súťažou na školskom dvore , pokračoval vychádzkami do vrakunskeho lesa a popri tom keďže bolo vonku veľmi horúco sa v triedach znovu tvorilo a hralo . Ďakujeme že sme mohli byť spolu a prajeme vám krásne prázdniny.

          • ŠKD

          • Telefónne číslo do letného školského klubu detí je: 0911 956 168

          • Slávnostné ukončenie školského roka

          • Posledný júnový deň v škole sa niesol v znamení slávnostného ukončenia školského roka 2022/2023. Každoročne v tento deň hodnotíme uplynulé mesiace tvrdej práce. V tento deň znejú slová vďaky, ocenenia, ale aj slová lúčenia.

            Tentokrát to bol výnimočný deň aj tým, že nás poctila svojou návštevou prezidentka SR Zuzana Čaputová a starosta mestskej časti Vrakuňa JUDr. Ing. Martin Kuruc.

            Už v ranných hodinách sa v átriu školy sústredili žiaci spolu so svojimi učiteľmi. Niektorí už so smelými plánmi na prázdniny, iní so smútkom v tvári, lebo vedeli, že im ich spolužiaci budú nasledujúce dva mesiace chýbať.

            Slávnostné ukončenie začalo zaznením štátnej hymny Slovenskej republiky a príhovorom pani prezidentky SR, pána starostu JUDr. Ing. Martina Kuruca a riaditeľky školy Mgr. Andrei Macháčovej.

            Po príhovoroch sa všetci presunuli do školy, kde nahliadli nielen do priestorov, kde trávia prestávky žiaci, ale aj do Zmyslovne, kde ich čakal inkluzívny tím, ktorý viac predstavil svoju prácu. Deti prezidentku privítali posunkovou rečou a porozprávali, čo sa im v Zmyslovni najviac páči.

            Po tomto zážitku pokračovala do triedy 3.A, kde žiakom odovzdala vysvedčenie a popriala veľa ďalších úspechov. Cestou mala možnosť vidieť priestory kuchynky, či technickej učebne. Vo vestibule odovzdala vysvedčenie našim deviatakom a na záver svoju návštevu zvečnila v kronike školy a absolvovala vyhlásenie v médiách.

            „Je veľmi výnimočná tým, akí ľudia tu pracujú a ako pristupujú k svojej práci, pretože škola sa venuje inklúzii, začleňovaniu detí, ktoré majú špeciálne potreby alebo zdravotné znevýhodnenie,“ uviedla o nás pani prezidentka pred médiami. „Videla som nádherné inšpirujúce tvorivé priestory, ale najmä ľudí, ktorí to robia od srdca. Chcem sa dnes poďakovať všetkým žiakom a žiačkam, učiteľkám a učiteľom za to, čo počas celého školského roka odviedli úsilie, ktoré vynaložili na to, aby dosiahli svoje najlepšie výsledky,“ dodala.

            Bolo nám obrovskou cťou privítať takúto vzácnu návštevu a odprezentovať našu školu v tom najlepšom svetle. Sme radi, že plody našej tvrdej práce celého kolektívu nielen žiakov, ale aj učiteľov a všetkých zamestnancov sa zúročujú a aj naďalej sa nám darí byť modernou a rodinnou školou.

            Vám milí žiaci a rodičia prajeme príjemné prázdniny plné zážitkov a krásne strávených spoločných chvíľ. Prajeme vám veľa oddychu od učenia a od školských povinností a tešíme sa na vás v septembri v plnom zdraví a nasadení na nasledujúci školský rok.