• Máme na škole EXPERTa?

          • Dnes na našej škole súťažili žiaci v celoslovenskej vedomostnej súťaži Expert. Žiaci, ktorí žiaľ musia byť momentálne doma, mohli súťažiť online z domu. Po ukončení súťaže sa dozvieme, či máme na škole experta. Piataci a šiestaci mali otázky z tém Ako funguje svet a Päť jazykov kultúry a žiaci 7-9.ročnika si mohli vybrať až zo šiestich tém. Ďakujeme súťažiacim za účasť. 

            Zároveň ďakujeme Rade rodičov Železnička za úhradu štartovného pre našich žiakov!

            Bližšie informácie nájdete tu

             

          • Dbáme na bezpečnosť

          • Z dôvodu zvýšenej ochrany našich žiakov a pedagógov nám pribudli do každej triedy na 1. stupni čističky vzduchu. Čističky vzduchu majú 4 stupne filtrácie. Všetky triedy 2.stupňa sú pravidelne - v popoludňajších hodinách -  vyžiarené germicídnymi žiaričmi. Na chodbe pri jedálni a vo vestibule školy nám pribudli difuzéry na dezinfekciu prostredia s certifikovaným dezinfekčným vonným olejom. Záleží nám na tom, aby sme boli v bezpečnom prostredí.

          • Dary jesene- vyhodnotenie

          • Tak a máme tu záver našej krásnej súťaže o najkrajšie výrobky Darov jesene. Jeseň pani bohatá nám ponúkla množstvo krásnych nápadov a ešte krajších výrobkov, ktoré nám poslalo 93 žiakov. Po ťažkom výbere sa do finále dostalo 20 najkrajších prác .
            Porotcami finálového kola boli rodičia, ktorí mali možnosť dať svoj hlas vybranému výrobku cez hlasovanie na edupage školy. Na základe tohto hlasovania, sa na 1.mieste umiestnili sestry Kristína a Natália Takácsové. Na 2.mieste Inka Hroskop a na 3.mieste sestry Lili a Sarah Vachálkové. Víťazi si od poroty prevzali krásne ceny. Všetci žiaci, ktorí sa zúčastnili našej online výstavy boli za svoju snahu a fantáziu odmenení malým darčekom. Víťazom blahoželáme a všetkým zúčastneným ešte raz ďakujeme za krásne výrobky a už teraz sa tešíme na ďalší ročník jesenných slávností.